Stadd i förändring!

Blandat Svamlat förändras just nu hela tiden. Orsakerna är flera men den största anledningen är att jag måste lära mig WordPress igen.

Alltså grunderna!

Anledningen är att jag håller på att skapa en ny hemsida åt en organisation här i byn. Så det handlar om handgrepp som jag gjorde för många år sedan plus att jag måste hitta ett nytt tema för hemsidan. Det tråkiga är att mitt gamla tema ”Big Brother” har dragits tillbaka av utvecklaren så det temat är borta.

Big Brothers ligger kvar för Verksamhetsfilosofen… tills vidare, men jag måste även hitta ett nytt tema för alla mina hemsidor och bloggar. Inte lätt!

3 reaktioner till “Stadd i förändring!”

 1. Det är ju rent förbannat att mitt tema under många år tagits bort. Himla tur att temat inte slutar fungera för då hade det varit katastrof.
  Hur fan kan man vara så korkad att man tar bort ett tema som har massor av möjligheter till påverkan både funktionellt och utseendemässigt.
  Nu sitter jag på pottkanten med alla sidor i Blandat Svamlat

 2. Det börjar likna nåt om jag får säga det själv. Jag har hittat ett gratistema som är rätt ren och som även blir bra på telefonen
  Temat, eller mallen, heter för övrigt Wilson och är skapad av nån som heter Anders Noren

 3. Det blev inte Wilson utan ett tema som heter TWENTY FIFTEEN.
  Att jag fastnade för det temat beror på likheten med Big Brother. Dessutom är temat ett tema från WordPress själv vilket är rätt bra. Tror därför att det kommer att överleva åtminstone mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.