Jag fick en trevlig förfrågan i helgen som var

Tobbe, min vän och förtrogne, frågade om jag hade lust och komma och dra en eller annan låt på Kulturstugan i Märsta. Saken är den att Tobbe är engagerad i kulturlivet i Sigtuna kommun bland annat i Kulturstugan. Det är inga problem att ta med notstället eftersom jag har svårt att bestämma mig för vilka låtar som jag ska kunna utantill så det blir att bläddra i mina VisPop-böcker för att se vad som kan vara kul att framföra. Jag är just för tillfället inne på Mäster Cees visor, vilka jag alltid tyckt mycket om att lira hemma på kammaren. Sen har vi en och annan Springsteen, Berghagen, Taube, Alf Hambe och alla andra gamla örhängen. Det här blir svårt… alltså att bestämma sig för vad som kan vara intressant för kulturintresserade i Märsta.

Vad kulturstugan är och ligger? Se http://www.marstakulturstuga.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.