RIGIT.NU

RIGIT.NU är min Bok-Blogg och kommer att handla om allt som sker med mina böcker utgivna på Recito bokförlag. Det betyder dessutom att jag helt har avvecklat min blogg på  www.rigit.se/blogg till förmån för den här platsen. Jag har sparat ner alla inlägg med kommentarer i ett Word-dokument som jag sedan skapade en pdf av. Om du vill kan du öppna min blogghistorik via RIGIT Blogg (Historik)

Mina andra bloggar, Verksamhetsfilosofen och Backupbloggen, kommer jag fortsatt att underhålla med främst IT-relaterade inlägg men även annat som faller mig in att skriva om. Du har länken till dem i högerspalten under rubriken Länklista.

Dessutom är IDG-bloggen där Verksamhetsfilosofen huserar härlig, eftersom det finns så mycket vettiga medskribenter vars inlägg jag uppskattar att ta del av och som jag även kommenterar då och då. En form av gemenskap som jag uppskattar mycket.

RIGIT.NU innehåller även annat som fångat mitt intresse så den är numera betydligt mer än bara en bokblogg. Använd mina kategorier för att se de ämnen som bloggen handlar om. Kategorierna finns dels som ett kategorimoln och även som en drop down under kategorimolnet.

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.