2. Pekplattor

Många skaffar pekplattor utan att först fundera på vad de ska ha den till. En köpare skrev efter en tid i ett blogginlägg att han ångrade sig. Efter en tid så kom han på att han bara kollade http://tv.nu. Rätt dyr investering för att bara se vilka TV-program som sänds för tillfället.

Pekplattan ska för min del vara en del av min mobila tillvaro och stödja den del som de flesta idag använder i sin smartphone. Men 4 tums pekskärm ställer till det när man behöver skriva in det allra minsta typ URL (internetadress) eller ett mejl. Just 7 tum passar innerfickan på min jacka vilket jag omgående åkte till en butik och testade. Om jag måste ha en väska av något slag så tar jag hellre med mig min laptop.

Att jag nu skaffar mig en pekplatta beror på mitt nya yrkesval. Jag ska börja köra taxi! Jag vet redan nu att det kan bli väntetider speciellt om jag kör nattpass. Eftersom jag är nyhetsnörd, bloggare, twittrare plus att det finns massor av kontinuerlig information på företagets hemsida så blev valet lätt. En 7 tums pekplatta. SIM-kort redan klart med obegränsat surf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.