Använd Outlook på mitt sätt

”en bok om daglig produktivitet och kvalitet”
Av Rolf Granlund

Klicka på bilden för att öppna PDF

Syftet med «Använd Outlook på mitt sätt, en bok om daglig produktivitet och kvalitet» är att dela med mig av de metoder som jag under många års tid förfinat till en nivå där innebörden av PIM (Personal Information Manager) för min del gått från «Personligt Invecklat Material » till att numera helt betyda «Personligt Intressant Material».

Boken visar hur du gör med Outlook 2007 och även Outlook 2010 eftersom boken mer är en metodbok än en «Klicka här och där bok». Jag knyter även an till min Smartphone och beskriver varför jag föredrar Windows Mobile framför andra typer av telefoner. Den röda tråden är att utnyttja färgglada «Kategorier» i «Inkorgen», «Kalendern», «Kontakter» och inte minst «Uppgifter» på ett personligt och intelligent sätt.

Ett annat viktigt syfte med hela min bokserie är att beskriva hur du kan använda Microsofts produkter så att du spar tid genom att använda programmen effektivare samtidigt som du även hanterar ofantligt mycket mer information på enklare sätt.

Slutligen kan jag nämna att jag varit yrkesverksam inom IT sedan 1973 och började använda E-post redan i början på 80-talet inom dåvarande SAS Data.
Rolf Granlund

Antal sidor: 144 st
ISBN: 978-91-86539-59-7

Mina böcker som PDF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.